HOE HET BEGON

Wij zijn Niels en Olaf, een tweeling uit Amersfoort. Beiden zeer ervaren in duursport, in eerste instantie door  het wielrennen op hoog niveau en de laatste jaren door het hardlopen. 

 

Al snel merkten we dat het hardlopen ons makkelijk af ging en besloten om in 2012 in te schrijven voor een 10km wedstrijd in Amersfoort. Als beginners stonden we in ons voetbalshirt en oude hardloopschoenen aan de start, maar we liepen beiden een tijd rond de 43”. Deze prestatie motiveerde om het hardlopen nog serieuzer te nemen.

 

We hebben in Amsterdam ons debuut op de marathon gemaakt.  Competitief als we zijn was het uitlopen van deze afstand niet voldoende en hadden we onszelf het doel gesteld om de mythische afstand van 42.195 km onder de 3 uur te finishen. Om deze tijd te behalen zijn we nog professioneler met de sport bezig als voorheen. 

 

Door zoveel met hardlopen bezig te zijn merken we dat we steeds meer leren over de sport en alles daarom heen. Deze kennis en het plezier in de duursport willen we graag delen met andere (beginnende) hardlopers. Daarom zijn wij op het idee gekomen om de 033 RUNNING CREW te starten. Een initiatief om heel Amersfoort aan het hardlopen te krijgen. Om hardlopers te ondersteunen en motiveren naar een eerste wedstrijd, of een snelle Pr op de midden- tot lange afstanden.

Heb je vragen over de crew? Stuur een bericht of kom gezellig mee rennen met de 033 CREW RUN.

Niels & Olaf Kerkhof

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
0